Terry Hartig gästforskare vid australiensiska University of Wollongong

2017-06-21

Terry Hartig, professor i miljöpsykologi vid IBF, har tilldelats forskningsstipendiet The Vice Chancellor’s Visiting International Scholar Award vid australiensiska University of Wollongong.

Terry Hartig kommer att samarbeta med forskare vid forskningslaboratoriet Population Wellbeing and Environment Research Lab (PowerLab). Företrädare för PowerLab besökte i veckan även IBF, som en del av samarbetet med forskare från flera europeiska universitet.

Terry Hartig kommer att gästforska vid University of Wollongong under perioden 7 juli – 15 augusti.

Professor Terry Hartig tillsammans med sina gäster Dr. Xiaoqi Feng och Dr. Thomas Astell-Burt från School of Health and Society vid University of Wollongong.