Anmälan och kostnad

Välkommen att anmäla dig till Bostadsmötet! Du kan välja att anmäla dig till en eller båda dagarna av konferensen. På grund av lokalernas utformning har årets konferens ett begränsat antal platser, principen "först till kvarn" gäller.

När du anmäler dig anger du vilka sessioner du önskar delta i. Det går oftast bra att byta session på plats, så länge sessionen inte är fullbokad. Läs mer om innehållet i sessionerna på programsidan.

Anmälan

Deltagaravgift

Anmälan till
och med 8 april

Anmälan
efter 8 april

2 dagar 2 600 kr 3 000 kr
1 dag 1 700 kr 2 000 kr
Studenter och doktorander 800 kr 800 kr

Konferensmiddag 

895 kr 895 kr
25 % moms tillkommer för icke statligt anställda.

Detta ingår i konferensavgiften

Avgiften inkluderar tryckt konferensprogram, namnskylt, fika och lunch. Alla deltagare är hjärtligt välkomna att även anmäla sig till konferensmiddagen som hålls i den anrika festvåningen på Uppsala Fabriks- och Handtverksförening kvällen den 11 maj, direkt i anslutning till konferensen. Priset för middagen inkluderar fördrink, trerätters middag, vinpaket och kaffe.

Betalning och villkor

Betalning

Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller faktureras.

Vi använder Dibs betalningstjänst för säker Internetbetalning med kort. Ditt kort måste vara kopplat till 3D Secure (MasterCard SecureCode eller Verified by Visa). Vi accepterar endast MasterCard och Visa.

Vid fakturering till svenska adresser: Fakturan kommer skickas separat i första hand som e-faktura, och i andra hand som pdf via e-post.

Faktura för betalning via bank transfer till deltagare utanför Sveriges gränser skickas som pdf med e-post.

Bekräftelse på anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post efter din anmälan. Om du inte fått din bekräftelse, vänligen kontrollera din skräppostlåda eller kontakta oss på: bostadsmotet2022@akademikonferens.se

Avbokningsvillkor och byte av deltagare

Avbokning av deltagande
Eventuell avbokning av deltagande i konferensen görs via e-post till bostadsmotet2022@akademikonferens.se

Vid avbokning senast den 29 april, återbetalas hela deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 750 kr (plus moms). Vid avbokning efter den 29 april sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift skall erläggas.

För avbokning av endast enstaka aktiviteter eller måltider görs ingen återbetalning.

Byte av deltagare
Om du inte har möjlighet att själv delta kan du överlåta din plats till en kollega. Vi ber dig att kontakta oss om detta blir aktuellt.

Tänk på miljön!

Grönt fotavtryck med texten "Carbon footprint"

UNDVIK FLYG- OCH BILRESOR

I enlighet med IBF:s miljö- och klimatpolicy ber vi våra deltagare att i den mån det är möjligt att undvika flyg- och bilresor för att komma till Bostadsmötet.

För att minska konferensens klimatavtryck är all mat som serveras vegetarisk.

Frågor

Välkommen att höra av dig om det är någonting du undrar över!

Om du har några frågor om anmälan, vänligen kontakta vår administratör på Akademikonferens bostadsmotet2022@akademikonferens.se eller 018-67 15 33.

Om du har några frågor om programmet, vänligen kontakta vår informatör Ulrika Wahlberg
ulrika.wahlberg@ibf.uu.se

Senast uppdaterad: 2022-05-30