Anmälan och kostnad

Välkommen att anmäla dig till Bostadsmötet! Du kan välja att anmäla dig till en eller båda dagarna av konferensen. På grund av lokalernas utformning har årets konferens ett begränsat antal platser, principen "först till kvarn" gäller.

När du anmäler dig anger du vilka sessioner du önskar delta i. Det går oftast bra att byta session på plats, så länge sessionen inte är fullbokad. Läs mer om innehållet i sessionerna på programsidan.

Anmälan Bostadsmötet

Deltagaravgift

Anmälan till och med 15 april Anmälan från och med 16 april
2 dagar 2 400 kr 2 700 kr
1 dag 1 400 kr 1 700 kr
Studenter och doktorander 750 kr 950 kr

Konferensmiddag 

750 kr

750 kr

25 % moms tillkommer för icke statligt anställda.

Detta ingår i konferensavgiften

Avgiften inkluderar tryckt konferensprogram, namnskylt, fika och lunch. Alla deltagare är hjärtligt välkomna att även anmäla sig till konferensmiddagen som hålls på Norrlands nation kvällen den 15 maj, direkt i anslutning till konferensen. Priset för middagen inkluderar fördrink, trerätters middag, vinpaket och kaffe.

Betalning och villkor

Betalning

Deltagaravgiften betalas med kreditkort eller faktureras.

Vi använder Dibs betalningstjänst för säker Internetbetalning med kort. Ditt kort måste vara kopplat till 3D Secure (MasterCard SecureCode eller Verified by Visa). Vi accepterar endast MasterCard och Visa.

Om du väljer att betala med faktura skickas den med post.

Bekräftelse på anmälan

Du kommer att få en bekräftelse via e-post efter din anmälan. Om du inte fått din bekräftelse, vänligen kontrollera din skräppostlåda eller kontakta oss på: bostadsmotet2019@akademikonferens.se

Avbokningsvillkor och byte av deltagare

Avbokning av deltagande
Eventuell avbokning av deltagande i konferensen görs via e-post till bostadsmotet2019@akademikonferens.se.

Vid avbokning senast den 2 maj, återbetalas hela deltagaravgiften förutom en avbokningsavgift på 750 kr (plus moms). Vid avbokning efter den 3 maj sker ingen återbetalning av deltagaravgiften, utan full avgift skall erläggas.

Byte av deltagare
Om du inte har möjlighet att själv delta kan du överlåta din plats till en kollega. Vi ber dig att kontakta oss om detta blir aktuellt.

Tänk på miljön!

UNDVIK FLYG- OCH BILRESOR

Då årets konferens har klimatet som tema ber vi våra deltagare att i den mån det är möjligt att undvika flyg- och bilresor för att komma till Bostadsmötet.

För att minska konferensens klimatavtryck är all mat som serveras vegetarisk.