Föreläsare med nationalekonomisk PPT i bakgrunden

Information till talare på Bostadsmötet

Tack för att du vill vara med och bidra på årets Bostadsmöte! Vi på IBF är mycket tacksamma till alla talare som bidrar med tid, kunskap och engagemang. Vår förhoppning är att Bostadsmötet ska kunna bidra till ett ökat kunskapsutbyte och fungera som en samtalsforum för bostadsrelaterade frågor.

På den här sidan har vi samlat praktisk informaition för dig som är talare. Det utgår inget arvode för att tala på Bostadsmötet. Istället inbjuds alla talare att kostnadsfritt delta på hela eller delar av konferensen. Vi betalar även dina resekostnader och eventuella hotellnätter.

Anmälan talare

Som talare anmäler du dig via den här länken:

Anmälan talare

Konferensmiddag

Oavsett om du enbart deltar på din session eller på hela konferensen är du som talare varmt välkommen att delta på konferensmiddagen. Middagen hålls den 11 maj med start kl 18.00.

Resor

Alla talare på Bostadsmötet får ersättning för sina resekostnader från IBF. Vi ber dig att själv boka din resa, till exempel som du vanligtvis gör via din arbetsgivare. Om du önskar ersättning för reseutlägg, vänligen notera det i din talaranmälan, så skickar vi information om hur du får ersättning för dina utlägg (via din arbetsgivare, eller som privatperson). Vänligen observera att IBF:s miljö- och klimatpolicy inte medger utlägg för inrikes flygresor. Vi rekommenderar därför alla talare att välja tåget och betalar hotell för den som har långt att åka.

Boende för talare

För dem som har mer än en timmes resväg till Uppsala betalar vi boende på Clarion Collection Hotell Uppsala (som nyligen bytt namn från Park Inn). Hotellet är beläget nära Centralstationen. Ange i din anmälan om du behöver rum och vilka dagar det gäller.

Från hotellet har du 10-15 minuters promenad till Universitetshuset. Du kan också åka 6:ans buss som tar ungefär 5 minuter till hållplats Saluhallen. Därifrån är det ca 5 minuters promenad upp till Universitetshuset.

Hitta till konferensen

Bostadsmötet hålls i det nyrenoverade Universitetshuset, som ligger centralt placerat i Uppsalas kulturhistoriska kvarter. Från Centralstationen är det ungefär 10-15 minuters promenad. Från Centralstationen går även busslinje 6 och 9 till hållplats Saluhallen, som ligger precis i närheten av Universitetshuset.

Karta: Biskopsgatan 3

Sök bussturer på UL:s hemsida

Frågor

Hör av dig till din sessionsledare om du har några frågor om innehållet i den session som du ska tala på.

Om du har några frågor om boende eller resebokning, vilka alternativ du har och vilka kostnader som ersätts, vänligen kontakta vår administratör Akademikonferens på bostadsmotet2022@akademikonferens.se eller 018-67 15 33.

Tänk på miljön!

Grönt fotavtryck med texten "Carbon footprint"

UNDVIK FLYG- OCH BILRESOR

I enlighet med IBF:s miljö- och klimatpolicy ber vi våra deltagare att i den mån det är möjligt att undvika flyg- och bilresor för att komma till Bostadsmötet.

För att minska konferensens klimatavtryck är all mat som serveras vegetarisk.

Senast uppdaterad: 2022-05-30