Föreläsare med nationalekonomisk PPT i bakgrunden

Information till talare på Bostadsmötet

Tack för att du vill vara med och bidra på årets Bostadsmöte! Vi på IBF är mycket tacksamma till alla talare som bidrar med tid, kunskap och engagemang. Vår förhoppning är att Bostadsmötet ska kunna bidra till ett ökat kunskapsutbyte och fungera som en samtalsforum för bostadsrelaterade frågor. På den här sidan har vi samlat praktisk information för dig som är talare.

Det utgår inget arvode för att tala på Bostadsmötet. Istället inbjuds alla talare att kostnadsfritt delta på hela eller delar av konferensen. Vi betalar även dina resekostnader och eventuella hotellnätter.

Anmälan talare

Även som talare behöver du anmäla dig till konferensen för att vi ska kunna planera för mat och logi. Ange i anmälan om du önskar vara med på hela eller delar av konferensen.

Anmälan

Konferens-After Work

Oavsett om du enbart deltar på din session eller på hela konferensen är du som talare varmt välkommen att delta på vår gemensamma Konferens-After Work. After Worken hålls på Bishops Arms som ligger vid stationen den 18 oktober med start kl. 17.00. IBF bjuder på vegetarisk burgare med tillhörande dryck.

Resor

Resan till och från Bostadsmötet bekostas av IBF. Kontakta vår administratör Jeasmin Akter för att boka resa (gäller även kortare tågresor t.ex. Stockholm-Uppsala).

Vänligen observera att IBF:s miljö- och klimatpolicy inte medger utlägg för inrikes flygresor. Vi rekommenderar därför alla talare att välja tåget och betalar hotell för den som har långt att åka.

Boende för talare

För dig som har mer än en timmes resväg till Uppsala betalar vi boende på Elite Hotel Academia som är beläget bredvid Centralstationen. Kontakta vår administratör Jeasmin Akter för att boka boende.

Hitta till konferensen

Bostadsmötet hålls i det nyrenoverade Universitetshuset, som ligger centralt placerat i Uppsalas kulturhistoriska kvarter. Från Centralstationen är det ungefär 10-15 minuters promenad. Från Centralstationen går även busslinje 6 och 9 till hållplats Saluhallen, som ligger precis i närheten av Universitetshuset.

Karta: Biskopsgatan 3

Sök bussturer på UL:s hemsida

Frågor

Hör av dig till din sessionsledare om du har några frågor om innehållet i den session som du ska tala på.

För att boka boende och resa, vänligen kontakta vår administratör Jeasmin Akter på jeasmin.akter@ibf.uu.se

Tänk på miljön!

Grönt fotavtryck med texten "Carbon footprint"

UNDVIK FLYG- OCH BILRESOR

I enlighet med IBF:s miljö- och klimatpolicy ber vi våra deltagare att i den mån det är möjligt att undvika flyg- och bilresor för att komma till Bostadsmötet.

För att minska konferensens klimatavtryck är all mat som serveras vegetarisk.

Senast uppdaterad: 2023-09-29