Information till talare på Bostadsmötet

Tack för att du vill vara med och bidra på årets Bostadsmöte! Vi på IBF är mycket tacksamma till alla talare som bidrar med tid, kunskap och engagemang. Vår förhoppning är att Bostadsmötet ska kunna bidra till ett ökat kunskapsutbyte och fungera som en samtalsforum för bostadsrelaterade frågor.

På den här sidan har vi samlat praktisk informaition för dig som är talare. Det utgår inget arvode för att tala på Bostadsmötet. Istället inbjuds alla talare att delta på hela eller delar av Bostadsmötet. Vi betalar även dina resekostnader.

Anmälan talare

Som talare anmäler du dig via den här länken:

Anmälan talare

Konferensmiddag

Oavsett om du enbart deltar på din session eller på hela konferensen är du som talare varmt välkommen att delta på konferensmiddagen. Middagen hålls den 15 maj kl. 17.00 på Norrlands nation.

Resor

Kontakta vår administratör Jenny Sundström om du vill ha hjälp med att boka resan till Bostadsmötet. För klimatets skull ser vi helst att du väljer att åka tåg.

Du kan också fakturera din resa.
Fakturaadress: 
Uppsala universitet
PG1254
737 84 Fagersta
Ange referenskod: 235000

För dem som inte har möjlighet att fakturera kan vi skapa en reseräkning.
Kontakta vår administratör Jenny Sundström.

E-post: jenny.sundstrom@ibf.uu.se

Boende för talare

För dem som har mer än en timmes resväg till Uppsala betalar vi boende på Hotell Park Inn nära Centralstationen. Ange i din anmälan om du behöver rum och vilka dagar det gäller. Vår informatör kontaktar dig för att bekräfta hotellbokningen.

Från hotellet har du 10-15 minuters prommenad till Universitetshuset. Du kan också åka 6:ans buss som tar ungefär 5 minuter.

Hitta till konferensen

Bostadsmötet hålls i det nyrenoverade Universitetshuset, som ligger centralt placerat i Uppsalas kulturhistoriska kvarter. Från Centralstationen är det ungefär 10-15 minuters promenad. Från Centralstationen går även busslinje 6 och 9 till hållplats Saluhallen, som ligger precis i närheten av Universitetshuset.

Karta: Biskopsgatan 3

Sök bussturer på UL:s hemsida

Frågor

Hör av dig till din sessionsledare om du har några frågor om innehållet i den session som du ska tala på.

Alla praktiska frågor besvaras av vår informatör Ulrika Wahlberg.
E-post: ulrika.wahlberg@ibf.uu.se

Tänk på miljön!

UNDVIK FLYG- OCH BILRESOR

Då årets konferens har klimatet som tema ber vi våra deltagare att i den mån det är möjligt att undvika flyg- och bilresor för att komma till Bostadsmötet.

För att minska konferensens klimatavtryck är all mat som serveras vegetarisk.